شورای پژوهشی
شرکت نوآوران صنعت سیلک (شرکت) تاسیس خود را برپایه تجاریسازی دانش فنی گذارده و رویکردی دانشبنیان را سرلوحه امور خود قرار داده است. رویکرد دانشبنیان و تاکیدی که شرکت بر تحقیق و توسعه و نوآوری مستمر دارد، در کنار پشتیبانی فنی قابل اتکای شرکت؛ ایران را در ردیف ۵ کشور دارای فناوری تولید پارچه سه بعدی بافته شده با نخ شیشه قرار داده است.
شرکت با این اعتقاد که رمز ماندگاری و توسعه در پویایی و نوآوری مستمر نهفته است، تحقیق و توسعه و دستیابی به سطوح نوینی از دانش فنی و افزایش بهرهوری و تحرّک و ارتقاء بلوغ سازمانی و حسب مورد درنوردیدن مرزهای دانش کاربردی را سرلوحه کار خود قرار داده است تا در این راه ضمن گسترش حوزه فعالیت شرکت و توسعه بازار و محصول، مسئولیت اجتماعی خود را نیز بهجا آورد.
اساتید بزرگواری از ابتدای تاسیس شرکت همراه و مشوق و راهنمای شرکت در این مسیر بودهاند. “کمیته علمی و تحقیق و توسعه” شرکت با حضور اساتید بخش ساختمان، بافندگی، کامپوزیت، و شیمی پلیمر برنامه گستردهای برای دستیابی به فناوریهای نوین و همچنین بهبود مستمر مشخصات محصولات در شرکت دارد.
کمیته علمی و تحقیق و توسعه به موضوعات زیر میپردازد:
- آزمونها
- کنترل کیفیت
- مشخصات فنی
- دورههای آموزشی
- تجهیز آزمایشگاه شرکت
- برگزاری سمینارهای علمی
- پروژههای تحقیقاتی و توسعه محصول
- همکاری با مراکز و انجمنها و موسسات علمی و تحقیقاتی و دانشگاهها
دارندگان پروژههای پژوهشی
از کلیه پژوهشگران، صنعتگران، سرمایهگذاران، صاحبان ایده و فناوری، اساتید، دانشجویان مقاطع تحصیلی تکمیلی دارای پروژههای پژوهشی که در زمینه موضوع فعالیت شرکت و یا زنجیره تکمیلی فعالیتهای شرکت و یا بهبود و توسعه آن و به طور کلی موضوعاتی که در حوزه شورای علمی و تحقیق و توسعه شرکت میباشد، علاقمند به همکاری با شورای علمی و تحقیق و توسعه شرکت نوآوران صنعت سیلک میباشند دعوت میشود تا با ارسال خلاصهای از سوابق و دستاوردهای خود و موضوع همکاری پژوهشی و یا اجرایی پیشنهادی، درخواست خود را به طور مشخص همراه با اطلاعات تماس به نشانی RD@sialk-co.ir ارسال نمایند.
شورای علمی و تحقیق و توسعه شرکت نوآوران صنعت سیلک، پس از بررسی درخواستهای فوق، امکاناً میتواند ضمن یاری رساندن به درخواستکنندگان در زمینههای مختلف، در صورت تصویب میتواند زمینه حمایت از پروژه آنان را نیز به نحو مناسبی در حد مقدورات فراهم آورد. در مواردی هم که افق مناسبی برای آینده تجاری موضوع مورد پژوهش دیده شود، شرکت آمادگی دارد تا به عنوان سرمایهگذاری ریسکپذیر (Venture Capital-VC) به موضوع ورود کرده و به صورت حرفهای مراحل رشد و توسعه فناوری را برای ورود به بازار حمایت نماید.