ساخت طبقه پنجم ساختمان شهرداری منطقه دو کاشان​

ساخت طبقه پنجم ساختمان شهرداری منطقه دو کاشان

نام کارفرما:  شهرداری منطقه دو کاشان

محل پروژه:  کاشان

متراژ پروژه:  ۸۰ مترمربع

شهرداری منطقه دو کاشان در بلوار مادر و دقیقاً در پشت ساختمان اداره دارایی کاشان قرار گرفته است. شهرداری در سال ۱۳۹۶ به دلیل کمبود فضای لازم، تصمیم به اضافه کردن طبقات ساختمان گرفت، اما مقررات ساختمانی اجازه افزودن طبقه‌ای دیگر را بر روی پشت بام ساختمان مزبور نمی‌داد. با توجه به سبکی سقف‌های کامپوزیتی که در آن‌ها از پنل‌های شرکت نوآوران صنعت سیلک استفاده می‌شود، معاونت عمرانی شهرداری کاشان، اجرای این طبقه را با استفاده از پنل‌های هیبریدی تقویت شده با پارچه سه‌بعدی شیشه‌ای و پر شده از ملات سیمان سبک د دستور کار قرارداد. طرح این بود که این طبقه جدید در میانه پشت بام طبقه چهارم ساختمان، اجرا شود. در حدفاصل دیوارهای پیرامونی این طبقه و دیوارهای پیرامونی ساختمان شهرداری، دستگاه‌های کولرگازی و تأسیسات دیگر قرار گرفته بودند.

برای اجرا، ابتدا قوطی های ۴×۸ سانتی‌متر به صورت افقی در کف پشت بام و در محل احداث دیوارهای پیرامونی طبقه پنجم، به کف پشت بام با رول بولت متصل شدند. بر روی این قوطی‌ها، ابتدا ستون‌های پیرامونی با استفاده از قوطی های ۲۰×۲۰ سانتی‌متر برافراشته شده و سپس در امتداد دیوارها، قوطی های ۴×۴ سانتی‌متر با فاصله ۸۰ سانتی‌متر نسبت به هم بر روی قوطی‌های کف پشت بام برپا شدند.

این قوطی‌ها توسط میلگردهایی با قطر ۶ میلی‌متر، به یک‌دیگر متصل شده‌اند.

ستون‌های اصلی این طبقه، ضمن این‌که از بالا به یک‌دیگر متصل شده‌اند، به امتداد ستون‌های پیرامونی ساختمان نیز متصل هستند.

هم‌چنین از قوطی‌های ۴×۸ سانتی‌متر به صورت عمودی با فاصله ۸۰ سانتی‌متر از یک‌دیگر، به عنوان فریم سقف استفاده گردید.

به منظور افزایش سطح تکیه‌گاه تیرچه‌های سقف برای صفحات کامپوزیتی و هم‌چنین ایجاد سطح لازم برای پیچ کردن لبه‌های این صفحات، تسمه‌های فلزی با پهنای 5 سانتیمتر در دو طرف تیرچه‌ها، جوش داده شده‌اند.

پس از اتصال پنل‌های هیبریدی به تیرهای سقف، بر روی این صفحات ایزوگام اجرا شده است. هم‌چنین از ورق‌های کامپوزیتی دو بعدی نیز در پیرامون این سقف به منظور سایه‌اندازی و عایق رطوبتی سطح پیرامونی پشت بام طبقه چهارم استفاده شد.

دیوارهای پیرامونی این ساختمان از بیرون با استفاده از توری فلزی و سیمان و از داخل نیز توسط صفحات ام دی اف با قطر 5 میلی‌متر پوشش داده شده است.

آخرین مطالب

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *